Pages

Ανακοίνωση για τις παραγγελίες λαδιού της 20ης Οκτωβρίου 2013

Ζητούμε την κατανόηση ενός μικρού αριθμού συμπολιτών μας που δεν μπόρεσαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου να προμηθευτούν το λάδι που παρήγγειλαν λόγω του ότι ο παραγωγός, επικαλούμενος αντικειμενικές δυσκολίες, δεν έφερε την προκαθορισμένη ποσότητα την οποία είχαμε συμφωνήσει για την κάλυψη όλων των παραγγελιών.

Η ομάδα μας, στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας  καθώς και στην κατεύθυνση της επίλυσης τέτοιων προβλημάτων, απόδεχθηκε πρόταση του παραγωγού να παραδώσει, με δική του ευθύνη, στους συμπολίτες μας τις ποσότητες ελαιολάδου που είχαν παραγείλει.

Όπως ενημερωθήκαμε η παράδοση θα ξεκινήσει στις 25/10/2013 με διανομή κατ΄όικον από τον ίδιο τον προμηθευτή και με αποκλειστική του ευθύνη.

Στην πραγματικότητα η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, αποτελεί μια αμεσοδημοκρατικά παιδαγωγική διαδικασία, στην οποία εμπεδώνεται μια ανοιχτή ισότιμη και ειλικρινής σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτών και παραγωγών, με βάση τις αρχές της καλής πίστης, της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας και του κοινού συμφέροντος.