Pages

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/11 ΣΤΟ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» 


H  9η διανομή της πρωτοβουλίας πολιτών «Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες» της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με ρύζι Μεσολογγίου, όσπρια Φαρσάλων και γίγαντες Πρεσπών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Νοέμβρη 2014 κατά τις ώρες 9:00 έως 15:00  στο χώρο στάθμευσης του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Ιωαννίνων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που έχουν ήδη προβεί σε παραγγελίες η διάθεση των προϊόντων θα γίνει αλφαβητικά, σύμφωνα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου  ως εξής:
9 π.μ. έως 11 π.μ.: Από Α έως και Ι
11 π.μ. έως 1 μ.μ.: Από Κ έως και Ν
1 μ.μ. έως 3 μ.μ.: Από Ξ έως και Ω

Κατά την πώληση θα εκδίδονται οι υποχρεωτικές από τον νόμο αποδείξεις, ενώ οι παραγωγοί θα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα νόμιμα πιστοποιητικά για την ποιότητα του προϊόντος και τη νομιμότητα της μεταφοράς και πώλησης.

Παράλληλα η ομάδα «Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες» θα πραγματοποιήσει στο χώρο της διανομής συλλογή φαρμάκων για διάθεση στο Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας και σχολικών ειδών και βοηθημάτων για μαθητές του νομού μας που τα χρειάζονται. Οι συμπολίτες μας που θέλουν να προσφέρουν τέτοια είδη μπορούν να τα φέρουν εκεί.

Στο χώρο της διανομής μπορούν επίσης να συνυπογράψουν όσοι επιθυμούν και δεν το έχουν ήδη κάνει ηλεκτρονικά το κείμενο διαμαρτυρίας ενάντια στο νόμο 4264/2014 που πλήττει το δικαίωμα των παραγωγών για απ’ ευθείας διάθεση των προϊόντων τους και το κίνημά μας.